Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 20:14

Δημιουργία λογαριασμού Google Ads: Τρόπος εγγραφής

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εγγραφείτε στο Google Ads, για να προσεγγίσετε νέους πελάτες με διαδικτυακές διαφημίσεις προσαρμοσμένες στους επιχειρηματικούς στόχους και τον προϋπολογισμό σας.

Αυτός ο οδηγός, που αποτελείται από λίγα απλά βήματα, θα σας καθοδηγήσει στη δημιουργία του λογαριασμού σας Google Ads και στη ρύθμιση της πρώτης διαφημιστικής σας καμπάνιας.

1. Κάντε κλίκ στο παρακάτω link ή εδώ για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας

GOOGLE ADWORDS ACCOUNT

2. Σχετικά με την επιχείρησή σας

Αρχικά, καταχωρίστε ορισμένες βασικές πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας, ώστε να προσαρμόσουμε τη ρύθμιση του λογαριασμού.

Οδηγίες

  1. Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη σύνδεση στον νέο λογαριασμό σας Google Ads. Αν έχετε ήδη έναν Λογαριασμό Google, με άλλα λόγια αν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε άλλο προϊόν Google, όπως το Gmail, χρησιμοποιήστε τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Google.

  2. Καταχωρίστε τη διεύθυνση του ιστότοπου για την επιχείρηση που θέλετε να διαφημίσετε. 

  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια.

  4. Συνδεθείτε στον υπάρχοντα Λογαριασμό σας Google ή δημιουργήστε νέο λογαριασμό.

    • Αν διαθέτετε ήδη Λογαριασμό Google, με άλλα λόγια αν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Google, όπως το Gmail, καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης Google και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση.
    • Αν δεν διαθέτετε υπάρχοντα λογαριασμό Google ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συνδεθείτε, κάντε απλώς κλικ στην επιλογή Δημιουργία λογαριασμού στο κάτω μέρος της οθόνης και ακολουθήστε τις οδηγίες, για να δημιουργήσετε και να επιβεβαιώσετε τον νέο σας λογαριασμό Google.

  5. Συνδέστε τον λογαριασμό σας με τον Google Adwords Master Account της Freespirits και αφήστε μας να δημιουργήσουμε και βελτιστοποιήσουμε τις διαφημίσεις σας  

 

Διαβάστηκε 3368 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 20:42
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

www.freespirits.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σύνδεση λογαριασμού Adwords με την Freespirits
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια