Κατασκευή Eshop Full Pack

Freespirits Full Pack

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το δυναμικό e-shop (e-commerce), προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και στα χαρακτηριστικά των προς πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών σας. Κάθε e-shop που κατασκευάζουμε είναι: αισθητικά ελκυστικό, λειτουργικό και εύχρηστο τόσο για τον επισκέπτη όσο και για τον διαχειριστή του. Πλήρως responsive ώστε να είναι προσαρμόσιμο σχεδιαστικά για χρήση από κινητά τηλέφωνα ή tablets. Εύκολη ενημέρωση με csv ή xml αρχείο αλλά και με πλήρη παραμετροποίηση SEO για άμεσα αποτελέσματα.

Responsive design

100%

Uptime service

99%

Joomla ή WordPress CMS

Χρήση του ενημερωμένου ανοιχτού κώδικα διαχείρισης περιεχομένου Joomla ή WordPress. Μοναδική ασφάλεια, ευχρηστία με συνεχείς ενημερώσεις και απεριόριστα πρόσθετα module και plugins

Υποστήριξη PHP

Αξιοποιούμε την PHP στο έπακρο που αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες τεχνολογίες στο Παγκόσμιο Ιστό, καθώς χρησιμοποιείται από πληθώρα εφαρμογών και ιστοτόπων.

SQL Support

Πλήρης διαχείριση, ενημέρωση και καταχώρηση δεδομένων με την χρήση κώδικα SQL. Απαραίτητο εργαλείο για κάθε δυναμική ιστοσελίδα με δυνατότητα αλλαγής περιεχομένου.

Επεξεργασία δεδομένων

Δυνατότητα αλλαγής κειμένου και φωτογραφιών από εσάς. Χρήση επεξεργαστή κειμένου για αλλαγές σε κάθε σελίδα με μερικά απλά κλικ. 

Υποστήριξη Slider

Προβολή φωτογραφιών σε slider με πολλά και εντυπωσιακά εφέ. Δυνατότητα προβολής σαν γκαλερί ή και σαν μεγάλο κεντρικό banner με δυνατότητα εμφάνισης κειμένου.

Επεξεργασία εικόνων

Επεξεργασία όλων των φωτογραφιών σας που θέλετε να εμφανίζονται στην σελίδα σας με χρήση Photoshop ώστε να εμφανίζονται γρήγορα και όπως πρέπει.

Google Maps

Δωρεάν καταχώρηση στο Google Maps και δημιουργία σχετικής φόρμας επικοινωνίας με εμφανή χάρτη  τοποθεσίας της επιχείρησης σας, ώστε οι πελάτες να σας βρίσκουν εύκολα. 

Social Media

Δημιουργία σελίδας στο Facebook. Προσθήκη κουμπιών σύνδεσης με όλα τα διαθέσιμα social media (facebook, google+, twitter κ.α.) με δυνατότητα άμεσης προώθηση του περιεχομένου σας σε αυτά.

Social frames

Δυνατότητα προβολής των άλμπουμ, γεγονότα ακόμη και post σε πραγματικό χρόνο απο το facebook, google+ ή και pinterest σε οποιοδήποτε σημείο της σελίδας σας.  

Στατιστικά

Δωρεάν καταχώρηση στο Google Analytics και στο Addthis ώστε να έχετε πλήρης εικόνα της επισκεψιμότητας. Αναλυτικές αναφορές αλλά και στατιστικά είναι άμεσα διαθέσιμα.

Υποστήριξη

Πλήρης τηλεφωνική υποστήριξη αλλά και σύστημα καταχώρησης αιτημάτων σχετικά με την υπηρεσία σας 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. 

Hosting / Φιλοξενία

Δωρεάν φιλοξενία (hosting) για το πρώτο χρόνο από την ενεργοποίηση του πακέτου . Μετά το πέρας της περιόδου οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα με τον τρέχον τιμοκατάλογο μας.

Server φιλοξενίας

Φιλοξενία των ιστοσελίδων σας σε υπερσύγχρονους, ταχύτατους και ασφαλείς ιδιόκτητους server μας σε Datacenter εντός Ελλάδος αλλά και το εξωτερικό.

Backup

Τακτικά προγραμματισμένα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας - backup των αρχείων αλλά και των βάσεων δεδομένων σε επιπλέον αποκλειστικό server για μεγαλύτερη ασφάλεια

Uptime

Εγγυημένη αδιάλειπτη λειτουργία με πλήρη παρακολούθηση (monitoring)  από την freespirits εξασφαλίζοντας διαθεσιμότητα server 99,99% σε όλη την διάρκεια του έτους 

Χώρος στον δίσκο

5GB διαθέσιμη χωρητικότητα για να ανεβάσετε αρχεία και φωτογραφικό υλικό. Σε κάθε περίπτωση δυνατότητα αναβάθμισης του πακέτου σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. 

e-Mail

Δυνατότητα δημιουργίας έως και 100 e-mail λογαριασμούς με σύνδεση στο Outook ή και πρόσβαση σε αυτούς μέσω webmail. Εξοπλισμένα με φίλτρα spam και antivirus.

FTP

Πρόσβαση στον server φιλοξενίας 24 ώρες το 24ωρο μέσω ftp και δυνατότητα άμεσης διαχείρισης των αρχείων στην ιστοσελίδα σας. 

Στατιστικά

Δωρεάν καταχώρηση στο Google Analytics και στο Addthis ώστε να έχετε πλήρης εικόνα της επισκεψιμότητας. Αναλυτικές αναφορές αλλά και στατιστικά είναι άμεσα διαθέσιμα.

Control Panel

Πλήρης πρόσβαση στα κείμενα, στις εικόνες αλλά και στα module  ώστε να εμπλουτίσετε το περιεχόμενο σας ή και να αλλάξετε τις φωτογραφίες της σελίδας σας

SEO - SEF

Ανάλυση του κώδικα, προσθήκη λέξεων κλειδιών και καταχώρηση της σελίδας στο Google Sites ώστε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και να ανέβει συντομότερα στην κατάταξη ιστοσελίδων σχετικού περιεχομένου 

Δώρο 1 έτος φιλοξενίας

Με κάθε πακέτο Full Pack αποκτάτε άμεσα ένα ολόκληρο έτος δωρεάν web hosting L αξίας 85€ 

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία

Πλήρης ανάλυση και κατανόηση του στόχου που επιθυμείτε να πετύχετε

Βοήθεια στην εύρεση του κατάλληλου ονόματος domain αν δεν έχετε ήδη κάποιο κατοχυρωμένο

Συγκέντρωση υλικού, κειμένων και φωτογραφιών

Προετοιμασία του χώρου φιλοξενίας της σελίδας και προεργασία για μέγιστη απόδοση και ταχύτητα

Έχοντας όλες τις παραπάνω πληροφορίες έτοιμες, γίνεται η σχεδίαση της σελίδας σας που παράλληλα δοκιμάζεται σε φορητές συσκευές και κυρίως κινητά τηλέφωνα 

Προετοιμασία όλων των απαραίτητων μενού και σχεδίαση λογότυπου

Ολοκλήρωση όλων των κατηγοριών και υποκατηγοριών που χρειάζεστε και απόδοση κειμένων και φωτογραφιών με τον πλέον εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο

Σελίδα επικοινωνίας με αυτοματοποιημένη φόρμα αλλά και πάντα εμφανή τα στοιχεία σας καθώς και προβολή χάρτη καθορίζοντας την γεωγραφική σας θεση

Προσθήκη του πακέτου σας  καθώς και της βάσης δεδομένων στα αυτοματοποιημένα καθημερινά backup

Εκμάθηση του τρόπου προσθήκης κειμένων και φωτογραφιών σε περίπτωση που επιθυμείτε να αξιοποιήσετε τη σελίδα σας και σαν blog

Δημιουργία και αποστολή στοιχείων FTP διαχείρισης

Δημιουργία και αποστολή CMS στοιχείων διαχείρισης (Joomla, wordpress, drupal κ.λ.π.)

Πλήρης τεχνική υποστήριξη για ένα ολόκληρο έτος

Πρόσβαση σε όλους τους οδηγούς διαχείρισης αλλά και στην freespirits online εκπαίδευση

Δημιουργία αν δεν υπάρχει σελίδα στο facebook και σύνδεση με την σελίδα σας. Εάν το επιθυμείτε γίνεται και αυτόματη καταχώρηση post τα οποία δημιουργούν επιπλέον κίνηση στην σελίδα σας

SEO Παραμετροποίηση και βελτιστοποίηση με δημιουργία sitemaps

Καταχώρηση ιστοσελίδας στις υπηρεσίες Google Analytics, Google Bussiness και Google Maps

Ενσωματωμένη δυνατότητα ηλεκτρονικού καταστήματος με πλήρες λειτουργίες

Δυνατότητα ενημέρωσης προϊόντων απο το πάνελ διαχείρισης

Δυνατότητα ενημέρωσης προϊόντων με χρήση αρχείου csv/xml

Διάρκεια: Εφάπαξ κόστος ενεργοποίησης υπηρεσίας
Τιμή πακέτου: 998,99€