Ρύθμιση POP3 email σε iphone - Αυτόματος Τρόπος

Για να ρυθμίσετε το email σας και να λειτουργήσει μέσω του προγράμματος διαχείρισης στο iphone σας παρακαλούμε ακολουθήστε τα  παρακάτω απλά βήματα

 

1. Αν χρησιμοποιείτε έναν πάροχο email όπως το iCloud, το Google ή το Yahoo, το Mail μπορεί να διαμορφώσει αυτόματα τον λογαριασμό email σας μόνο με τη διεύθυνση email και το συνθηματικό σας. Ακολουθήστε τις εξής οδηγίες:

 

2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί και συνθηματικά και πατήστε «Προσθήκη λογαριασμού». Αν χρησιμοποιείτε το iOS 10.3.3 ή παλαιότερη έκδοση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Mail > Λογαριασμοί και πατήστε «Προσθήκη λογαριασμού».

3. Πατήστε στον πάροχο email σας. Αν δεν εμφανίζεται ο πάροχος email σας, πατήστε «Άλλο» για να προσθέσετε τον λογαριασμό σας χειροκίνητα. 

4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και το συνθηματικό σας.

5. Πατήστε «Επόμενο» και περιμένετε έως ότου το Mail επαληθεύσει τον λογαριασμό σας. 

6. Επιλέξτε πληροφορίες από τον λογαριασμό email σας, π.χ. «Επαφές» ή «Ημερολόγια», τις οποίες θέλετε να εμφανίζονται στη συσκευή σας. 

7. Πατήστε «Αποθήκευση».

 

  

 

*Θυμηθείτε πως σε όλους τους server της Freespirits εφαρμόζεται επιπλέον Antispam προστασία και ψηφιακός έλεγχος και υπογραφή των μηνυμάτων σας. Έτσι προσπαθούμε να διασφαλίσουμε το απόρρητο των μηνυμάτων που στέλνετε και λαμβάνετε αλλά και να αποτρέψουμε την χρήση του email σας από κακόβουλες πηγές σαν spam. 

Ελπίζουμε ο παραπάνω οδηγός να σας βοήθησε ώστε να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα ή να σας καθοδήγησε ώστε να ολοκληρώσετε μία διαδικασία σχετικά με την ιστοσελίδα σας γρηγορότερα. Αν το βρήκατε χρήσιμο και θέλετε να βαθμολογήσετε ή να αξιολογήσετε την freespirits για τις υπηρεσίες της παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

 

Διαβάστηκε 1741 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 21:22
Albanidis Dim. Konstantinos

success Imagination is the beginning of creation smiley

Ιστότοπος: www.freespirits.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.